fbpx

Adakah saiz & bentuk payudara anda sekarang menjejaskan keyakinan diri?

“Kadang-kadang rasa demotivated & hilang self confidence Sebab breast terlalu kecil.”

3 sebab 87% wanita Malaysia tak berpuas hati dengan saiz & bentuk payudara mereka miliki sekarang

Tanpa sedar perubahan aset memberi kesan negatif pada penampilan diri.

Payudara kecil

Payudara kendur

Selulit Payudara

Kami faham anda inginkan bentuk & saiz payudara menarik

Ingin mencari penyelesaian supaya dapat atasi masalah sekarang.

Ini adalah sebahagian feedback kami terima bila ditanya kenapa inginkan bentuk payudara menawan.

Picit/Klik gambar bawah untuk tengok penuh.

Bahaya kalau masalah keyakinan diri tak dibendung

Kajian mendapati individu yang kurang keyakinan diri boleh menyebabkan

Masalah dalam hubungan

Prestasi akademik / kerjaya terjejas

Kerisauan (Axienty)

Kemurungan (Depression)

Kesunyian (Loneliness)

Sebenarnya anda masih berpeluang untuk berubah walaupun pernah kecewa dengan usaha sebelum ini

Kami jamin apa yang kami syorkan ini:

Pinklady Happy Cream

Krim untuk kecantikan payudara, pinggul & kulit

Bertindak Dengan 3 Fungsi Utama

Membesar, Menganjal, & Memelihara payudara, pinggul & kulit.

Membesarkan

Menegangkan

Memelihara

5 sebab ramai pengguna jatuh cinta dengan pinklady happy cream

Formulasi 32 ramuan unik + berkualiti untuk hasil berkesan

pinklady happy cream testimoni
testimoni pinklady happy cream

Mudah diguna

Sesuai bagi wanita sibuk bekerjaya & tak sempat mencuba petua yang susah. Hanya gunakan 2 kali sehari & nikmati hasil menggembirakan hati.

Perubahan seawal 3-7 hari yang mengujakan

Tanda-tanda Happy Cream bertindak balas dengan hormon anda:

Hidup lebih menggembirakan

Dengan menggunakan Happy Cream secara konsisten segalanya jadi ‘lebih’:

Bahagia rumah tangga

panduan-lengkap-cara-besarkan-payudara

Confident

Mudah dapat perhatian

Berhantu betul Happy Cream. Baru pakai 3 hari, buah dada rasa kena tarik tegang. Biasalah kalau nak dah menyusu masa kecil kan lentur, sekarang makin hari pakai selepas mandi siang dan malam sejuk rasa buah dada, selepas cream tu dah meresap kat badan rasa kena tarik. Parut bekas kat betis & perut pun makin pudar, itu buat saya makin berjimat pakai Happy Cream. Memuaskan 100%.
Mastura
Pengguna Pinklady Happy Cream
Bossku....Serius memang in love sangat dengan cream ni. Power lah. Dah try memang padu! Tekstur tak terlalu pekat, tak melekit & cepat meresap senang je nak urut-urut. Bau? Oh my god memang bagus untuk calming. effect. Bau lavender dia yang lembut buat saya tidur lena beb. Bangun pagi tadi rasa denyut je aset kita.
Misha
Pengguna Pinklady Happy Cream
Dalam masa 3 hari guna dah rasa perubahan kat punggung. Pakai 2 kali sehari je tapi berkesan. Makin menaik, pakai seluar je pun tengok shape cantik je. Losyen pun bau wangi je, memang best guna.
Hanis
Pengguna Pinklady Happy Cream

Krim Yang Berdaftar Dengan KKM

Selamat Digunakan walaupun masih menyusukan anak atau ketika ‘bersama’ suami.
No. KKM: NOT190700266K

Diiktiraf Produk Berkualiti

Siri rangkaian produk Pink Lady telah menerima award sebagai Top Asia & Super Health Brand (EMERGING ENTERPRISE YEAR 2019 & 2020)
0
PENGGUNA SEJAK 2019
Disyorkan oleh Emma Maembong
Ruhainis pun dah cuba Happy Cream
Eira Syazira syorkan Happy Cream
Alhamdulillah tak sampai seminggu Najwa guna Happy Cream rasa macam tak percaya sebab Najwa rasa denyut tegang di bahagian aset Najwa. Bau pun sangat wangi, tak melekit & cepat meresap senang je nak urut-urut. Tak menyesal Najwa beli. Memang terbaik! Terus jatuh cinta dengan Happy Cream.
Najwa
Pengguna Pinklady Happy Cream
Tyka nak share feedback after 3 weeks apply Happy Cream. Bra yang selalu Tyka pakai mula rasa padat & ketat. Before this akan rasa space tapi now bra dah penuh & nampak berisi. Suami Tyka pun puas hati. Asyik tak nak lepas nak ramas je. Nak repeat order pun banyak lagi. Memang tahan lama. Kalau habis nanti Tyka order lagi yea.
Tyka
Pengguna Pinklady Happy Cream
Dulu saya pakai saiz 38 sekarang size 40. T***k nampak gebu putih je. Dia memang mencerahkan sekali kan sebab nampak ketara skin dulu & sekarang. Memang terbaik Happy Cream ni. Nanti saya order lagi ye.
Lily
Pengguna Pinklady Happy Cream
Salam sis, saya nak share feedback Happy Cream lah. Macam ni, saya beli Happy Cream untuk saya pakai tapi saje bagi suami pakai. Bila nak bersama suami tu kan, saya rasa perubahan kat aset dia. Kembang rasanya kut sebab tak macam sebelum ni. Hehe, Happy Cream ni kiranya the best la. Lelaki perempuan boleh pakai.
Syu
Pengguna Pinklady Happy Cream
Ada kesan juga. Bra dah tak muat, bontot dah tegang naik atas. Seminggu pakai dah nampak kesan tu. Yang ketara bontot ni naik dengan baik. Payudara dah tegang balik. Hahaha, tu lah yakin dah kalau nak jalan. Orang dok puji bontot ni gebu.
Emma
Pengguna Pinklady Happy Cream
Baunya pun wangi. Ida tak guna lotion lain dah guna Happy Cream jer, hihihi. Sekarang kena sorok kat tempat tinggi, anak selalu ambil guna habis satu badan, hahaha. Ada rasa denyut hari-hari, tegang je. Dalam proses lagi kot nak tengah membesar. Yang Ida punya kecil je saiz budak sekolah rendah.
Ida
Pengguna Pinklady Happy Cream

Hanya RM 180.00

Semenanjung: RM 8.00
Sabah & Sarawak: RM 15.00

Untuk pelaburan bermakna miliki aset mantap idaman suami & personaliti diri yang menarik

Proses tempahan yang mudah & selamat

Kami menerima pembayaran secara online & kad debit/kredit. Tempahan dikuasakan oleh ORDERPRODUK

Kami berani jamin setiap ringgit anda laburkan untuk ubah penampilan  takkan sia-sia

Sebagai peniaga bertanggungjawab, kami tawarkan 3 jaminan supaya tempahan anda dilindungi sebarang risiko kerugian duit, masa, usaha

100% produk tulen dari HQ

Kami merupakan wakil jualan sah untuk rangkaian produk Pinklady. Boleh semak terus no. pendaftaran dengan HQ. No. rujukan kami: #0000632

Terima barang rosak, kami ganti baru

Jika anda terima dalam keadaan rosak, pihak kami sedia gantikan dengan yang baru secara PERCUMA

Anda Takkan Keseorangan. Kami Guide Anda Hingga Berjaya

Kami berikan tips, bantuan & support selepas pembelian. Semua ini untuk memastikan anda berjaya mendapatkan hasil yang diimpikan.

Jaminan Wang Dipulangkan Jika Tidak Berkesan

Usah bimbang mendapatkan Pinklady Happy Cream dari kami kerana jika tidak menunjukkan sebarang perubahan sepanjang 60 hari, kami akan kembalikan wang anda.
Nak bagi feedback lepas seminggu pakai Happy Cream ni. Paling saya suka bau wangi Happy Cream ni. Sangat-sangat wangi, lembut tambah lagi tahan lama bau dia. Saya ada masalah jerawat banyak & gatal-gatal belakang badan. Lepas sapu-sapu je dah kurang sekarang sis. Sapu-sapu je kat seluruh badan boleh jadi halus & lembut sis. Happy Cream ni tak melekit. suka sangat! Lagi satu, tapak kaki saya sebelum ni ada rekahan sis. Sekarang dah hilang dah. Terbaik Happy Cream ni!
Bell
Pengguna Pinklady Happy Cream
Dah dekat sebulan sapu kat perut & parut czer, memang menjadi. Parut czer tu jadi makin rata. Nak konsisten lagi tengok macam mana rupa parut tu.
Mimie
Pengguna Pinklady Happy Cream
Masa first time zact pakai kat breast, terus rasa dia berdenyut tau. Then Zact sapu kat tangan & lengan. Zact sapu sedikit kat muka. Hasil dia wow sangat. Sebab sekarang Zact rasa kulit makin lembab. Kat muka pula rasa licin, lembab & lembut je rasa. Suka sangat
Zact
Pengguna Pinklady Happy Cream

Cuba Happy Cream untuk Payudara lebih anjal & besar atau wang anda akan dikembalikan

Tempah Pinklady Happy Cream sekarang. Klik butang di bawah untuk tempah

Soalan Lazim (FAQ) Pinklady Happy Cream

Happy Cream boleh tahan sehingga 2-3 bulan, bergantung kekerapan anda guna.

Happy Cream mengandungi 32 bahan semulajadi iaitu:

  1. Aqua
  2. Glycerin
  3. Ethylhexyl palmitate
  4. Zea Mays(corn)
  5. Germ oil
  6. Dimethicone
  7. Glyceryl stearate
  8. Peg-100 stearate
  9. Butyrospermum parkii (shea butter)
  10. Cetearyl glucoside
  11. Glucose
  12. Acetyl hexapeptide-8
  13. Tripeptide-1
  14. Helianthus annus(sunflower) seed oil unsaponifiables
  15. Cardiospermum halicacabum flower/leaf/vine extract
  16. Echium plantagineum seed oil
  17. Octyldodecanol
  18. Tocopherol
  19. Psidium guajava leaf extract
  20. Rosacentifolia flower extract
  21. Camellia sinensis leaf extract
  22. Trehalose
  23. Xanthan gum
  24. Carbomer
  25. Triethanolamine
  26. Methylparaben
  27. Propylparaben
  28. Hydroxyacetophenone
  29. Phenoxyethanol
  30. Disodium edta
  31. Fragrance
  32. Ci 16035

Wanita dari 20 tahun hingga 50 tahun sesuai menggunakan Happy Cream.

Gunakan 2 kali sehari; pagi selepas mandi & malam sebelum tidur.

Ya, ada. No. rujukan Happy cream NOT190700266K

Ya selamat kerana 32 ramuan digunakan adalah bahan semulajadi & tidak memudaratkan bayi.

Tiada melainkan tanda-tanda perubahan saiz serta bentuk payudara/pinggul seperti rasa denyut-denyut, sedikit lenguh & sebagainya.

Ya, boleh. Happy Cream meransang fungsi hormon wanita. Salah satunya adalah menggalakkan penghasilan susu badan.

Ya, boleh tetapi hanya kawasan zakar sahaja kerana ia juga boleh membantu mengeras alat sulit lelaki.

Kebiasaannya dalam 3-4 hari bekerja barang anda akan sampai.

Ya, boleh. Maklumkan kepada kami & pihak kami akan pos dengan barang baru lebih baik.

Tidak boleh kerana kandungan Happy Cream bukan bersifat “Fat Burner”.

Kebiasaan minggu 1 anda mula rasa denyut-denyut bahagian breast.

Minggu ke 2-4 proses perubahan saiz & bentuk mula berlansung.

Dalam 2-3 bulan anda bakal nikmati shape breast yang montok & anjal.

Namun hasil perubahan bergantung pada pengguna dari segi disiplin guna.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan. Nama & gambar sebenar pengguna dirahsiakan untuk menjaga privasi. Notifikasi jualan adalah rujukan sebenar dari ORDERPRODUK