fbpx
Kembali Bergetah: Rahsia Miliki Bentuk Badan Menarik Macam Model Walaupun Sudahย 3 Anak
Ramuan 7 herba terpilih ini akan memberikan perubahan seawal 2 minggu.
Wanita zaman sekarang memang challenging
Dengan kerjaya yang sibuk & komitmen keluarga tentu takde masa nak jaga badan. Sebab tu ramai alami masalah ni:
Berat badan naik
Nak-nak lepas kahwin & bersalin. Nak buat senaman pulak susah nak konsisten.
Wajah makin kedut & kusam
Sampai terpaksa tutup dengan makeup tebal. Tapi…sampai bila?
Rambut kerap gugur
Asal sikat jer mesti banyak melekat. Bila menyapu mesti banyak bergumpal
Senggugut teruk
Sakitnya tak boleh bincang. Boleh jejaskan mood satu hari.
Badan lesu & takde syahwat nak layan suami
Rasa kesian lihat cik abang bersungguh nak beri nafkah tapi kita tak dapat beri yang terbaik
Selalu moody & stress
Tanpa sedar sampai anak & suami pun kena marah dengan kita. Apa salah mereka? ๐Ÿ˜ข
Jangan biar sampai melarat!
Tanpa sedar kalau biarkan situasi atas, ia boleh bawa konflik yang lebih membimbangkan.
Hubungan makin hambar
Suami lebih suka keluar jumpa kawan. ditinggal kita di rumah keseorangan. Dah tak macam awal pernikahan. Selalu bercakaran…
Mangsa body shaming
Bila di pejabat selalu jadi bahan umpatan. Kadang kala pula sebagai modal gurauan. Dibuat kita macam takde perasaan. Selalu jadi mangsa bulianโ€ฆ
Tak yakin diri sendiri
Lebih suka bersendiri. Dah takde semangat kejar impian diri. Stress bila fikirkan masalah diri. Selalu makan hatiโ€ฆ
Izinkan kami kenalkan penyelesaian anda
Cara mudah dapatkan body shape yang letops walaupun sibuk bekerja & jaga anak. Kesan seawal 2 minggu & nikmati perubahan yang membahagiakan.

Pink Lady Body Perfection

PL PUERARIA MIRIFICA PLUS CAPSULE
Supplimen Kecantikan No.1 Untuk Wanita.
pink lady body perfection
Mula-mula buntut je nampak beza. Makin montok. Bulat elok je. Bilang dah 2 minggu. Breast pula yang ada perubahan. Setiap kali makan je rasa breast berdenyut. Breast membengkak. Memang best. Baru sebotol, kalau berbotol-botol comfirm letops.
Lina
Pengguna Pinklady Body Perfection
Sis..Denyut2 Kat Breast ni. Awww...Baru beberapa hari makan Pink Lady. Belum habis lagi 1 botol. Setengah botol pun belum, Energy badan pun terbaik. Tak cepat rasa letih macam selalu. Part makan tak payah cakap lah. Lagi tak ada selera makan. Dah kenyang minum air 2 liter sebelum balik kerja. Tak rugi labur duit.
Katty
Pengguna Pinklady Body Perfection
Nak share sikit kesan Pink Lady. Baru 5 hari gitu makan. Kulit kita cerah dah lembut je kulit. Jerawat pun tak ada. Satu lagi paling best, boobs kita sebelum ni kecil macam nasi lemak 50 sen. Lepas tu jatuh. Lepas makan Pink Lady boobs kita dah tak jatuh dah sekali dengan dah besar sikit
Ayu
Pengguna Pinklady Body Perfection
Macam mana Pink lady boleh bantu anda?
Berfungsi dengan 4 langkah.
Detoks
Menghalau toksin dari badan. Punca nutrient penting gagal jadi santapan. Badan kan bersih dari kotoran. Peluang cerah nak cantikkan badan.
Supply Nutrient
Dari 7 herba berkualiti yang terpilih. Dihantar melalui saluran darah dengan gigih. Supaya hormon kembali seimbang & pulih.
Trigger hormon
Meransang pembinaan sel & tisu baru. Mana yang kendur menjadi gebu. Yang kusam jadi cerah selalu. Kembali bergetah macam dulu-dulu.
Consume setiap sehari, boleh transform satu body!
Dengan pinklady, ia akan bantu anda dapatkan body shape solid dari rambut sampai kaki.
Setiap hari membahagiakan
2 – 4 minggu dari sekarang anda โ€˜terpaksaโ€™ nikmati perubahan positif.
Hubungan Makin Hangat
ke mana pergi mesti bersama. Bila suami keluar mesti nak balik awal. Lebih perhatian & belaian diterima.
Semua Padan
Banyak fesyen boleh dicuba. Semua design & warna match dengan badan. Tinggal lagi nak pakai bawa berjalan.
Jadi Perhatian
Saban hari jadi bualan. Bila lalu semua terpana. Yang mengumpat dulu sekarang dah terdiam. Jauh dalam hati rasa kagum & geram.
Lebih Berkeyakinan
Berurusan dengan orang luar jadi lancar. Semua cabaran boleh dihadap. Anggun & karisma menjadi kawan.
Saya amalkan baru 4 hari lepas. Ketara sangat perubahan dia. Miss V jadi ketat. Husband pun tegur. Saya happy sangat dapat pujian dari husband saya sendiri. Payudara jadi montok. Tidak kendur lagi. Bau-bau hanyir pun tiada sudah. Saya suka produk Pink Lady ni sebab ketara sangat kesan dia. Menyesal tak beli dulu. Habis duit sebelum ni untuk beli produk yang entah-entah.
Lina
Pengguna Pinklady Body Perfection
Assalamualaikum sis. Saya nak bagi feedback. Dah almost 1 month saya ambil pink lady tu. Serously memang ada improvement, slowly saya perasan top and bottom makin PADU dan GEBU! Even kawan saya pun tegur, body shape dah makin lawa. Saya punya husband pun tegur saya, "Setiap kali pandang sayang, rasa geram teramat!" Ni yang dia cakap kat saya. Hahahaha. Of course saya akan repeat order. Maximum result is after months right. Thank you sis. Tak sangka cepat sangat result dia.
Ann
Pengguna Pinklady Body Perfection
Ika dah makan Pinklady ni. Sangat berkesan. Seronok bila husband belikan. Mula-mula ingatkan tak jadi. Ika baru try satu botol. Alhamdulillah jujur cakap kulit makin bersih. Ika dalam pantang pun susu banyak sangat. Kulit lembut bila pakai cream dia. And paling best berat badan turun. Yela sebab Ika rasa dia betulkan hormon & nafsu makan tu sangat-sangat terkawal. hehehe...Seronok rasa badan kembali pada berat asal.
Ika
Pengguna Pinklady Body Perfection
Result yang mantap asalnya dari kandungan hebat
7 ramuan herba yang terpilih untuk realiasikan impian anda.

Supplimen yang selamat & suci diamalkan

Pinklady Body Perfection sudah mendapat kelulusan dari JAKIM & KKM.
Anda tak perlu ragu dengan kesucian & keselamatan kandungan produk ini.
Diiktiraf Produk Berkualiti

Siri rangkaian produk Pink Lady telah mendapat award sebagai TOP ASIA & SUPER HEALTH BRAND (EMERGING ENTERPRISE YEAR 2019 & 2020)

Lebih
0
PENGGUNA SEJAK 2015
Lebih 75% pengguna berkongsi feedback positif melalui testimoni pinklady body perfection.
Malam tadi laki I tanya "ayang makan pinklday rasa ape?" So I jawab la takde rasa pun just ada lah rasa berdenyut-denyut kat dada ๐Ÿ˜‚ And I tanya la dia "Kenapa tanya?" The dia jawab t***k nampak naik ๐Ÿ˜‹ Seriously happy sangat ๐Ÿ˜‚ Baru 4 hari makan Pinklady ๐Ÿ’ Nanti I bagi feedback 2 minggu Pinklady eh. Rambut gugur pun dah kurang. Kalau tak balik kerja ha amek kau, banyak rambut gugur.
Dilla
Pengguna Pinklady Body Perfection
Waalaikummussalam, hi sis ๐Ÿ˜„ Sis saya tak sabar nak bagi feedback pada sis. Saya ni baru makan seminggu tapi saya perasan jerawat saya yang baru muncl 3 hari lepas dah kecut. Ni jerawat masak punya, hahaha ๐Ÿคญ Tapi terkejut boleh susut cepat macam tu. Then, saya juga perasan berat badan saya dah turun even sikit tapi baru seminggu dah ada feedback macam ni saya rasa macam wow ๐Ÿ˜ Thanks Pinklady, tak menyesal saya beli. Love lah PL ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’•
Wiwi
Pengguna Pinklady Body Perfection
Alhamdulillah lepas consume PL ni, banyak betul angin saya keluar. Lega badan. Kalau tak rasa letih je. Kulit pun makin putih gebus suami geram ๐Ÿ™ˆ Thank you sis memang tak rugi labur RM320.00 (harga dulu) kalau dapat kesan macam ni. TQ ๐Ÿ˜˜
Kim
Pengguna Pinklady Body Perfection
Saya puas hati. Dengan turun berat badan saya, aset saya semua naik mendadak ๐Ÿ˜ husband? Hmm tak nak cakap banyak makin bertambah sayang and bertambah rapat. Kadang saya pelik kenapa orang baru consume satu or dua tiga hari dah buat andaian masing-masing. Sabar sis semua, yang jadi mesti ada proses tersendiri. Takdenya produk yang consume tak sampai sehari terus kurus nak singkirkan lemak-lemak tepu dalam badan sis yang dah lama bersarang tuh. Tak logik, kan? ๐Ÿ˜… So untuk puaskan hati sendiri banyakkan bersabar jangat buat andaian sendiri nanti, korang semua akan nampak proses nya , Waaalaaaa... If korang sentiasa positive ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sis rasa macam nak repeat order lagi โค๏ธ Itu sahaja coretan sis.
Betty
Pengguna Pinklady Body Perfection
Assalammualaikum sis. Saya nak bagi feedback. Excited sangat..Hahaha. Saya dah mkn PL hampir dua mnggu. Tapi belum dua minggu banyak perubahan daa dari masalah-masalah saya tu sis.. Kesan jerawat hitam-hitam kat kulit saya makin pudar dan kulit kusam pun dah kurang. Keputihan saya pun dah tak hanyir. Payudara saya pun dah naik sikit-sikit. Rmbut saya pun dah kurang gugur. Paling best period saya dah datang. Selalu period saya selang 2 bulan baru datang. Tapi Iepas amalkan PL period saya dah ikut tarikh last yang saya period tu. Cuma berat bdn saya je belum ketara sangat sbb saya susah nak kawal selera makan. First time kan. So Iepas ni saya akan lebih jaga pemakanan dan banyakkan minum air. Thank you sis. Berbaloi sangat guna PL ni. Tak menyesal beli ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ harap Iagi banyak perubahan Iepas ni.. Amin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Huda
Pengguna Pinklady Body Perfection

Soalan Lazim Tentang Pinklady Body Perfection

Anda ada soalan? Kemusykilan? Kami sediakan info tambahan ini

Sebotol Pink lady mengandungi 60 biji tablet.

Sebotol boleh tahan lebih sebulan (waktu peroid dinasihatkan berhenti dahulu).

Hanya 2 biji sehari untuk dapatkan hasil yang terbaik.

Keberkesanan Pink Lady bergantung kepada individu. Paling awal feedback yang kami terima ialah 1 Minggu.

Ada yang mendapat kesan dalam 2 minggu, & ada mendapat hasil selepas consume 3 botol.

Sekiranya anda makan tiada kesan ia menandakan proses pemulihan dan restructure kembali sel anda.
โ€‹
Segala testimoni yang anda lihat di website ini sebenarnya adalah pengalaman sebenar dari mereka yang dah mencuba Pink Lady.

Pink berfungsi sebagai:

  1. Detoks
  2. Menghantar nutrient & khasiat pada badan
  3. Mengawal & mengimbang hormon
  4. Meransang pembentukan aset-aset badan.

Kami nasihatkan supaya berhenti pengambilan minuman/makanan kafien:

  1. Kopi (nescafe, dll)
  2. Alkohol
  3. Coklat
  4. Koko (Milo, dll)
  5. Minuman berkarbonat (bergas)
  6. Minuman penambah tenaga (Livita, Red Bull, dll)
  7. Teh

Selain itu kurangkan pengambilan makananberminyak/berkuah.

Ini kerana ia akan jejaskan khasiat pink lady dalam badan, seterusnya melambatkan proses anda mendapatkan hasil positif.

Pink lady sesuai untuk semua wanita,ย  seawal umur dari 20 tahun sampai ke 65 tahun.

Tidak Boleh. Anda dinasihatkan berhenti dulu, dan sambung consume selepas selesai tempoh haid.

UPDATE:

Anda dinasihatkan berhenti amalkan Pink Lady semasa hamil & mengandung.

Ya boleh. Bahkan ia membantu untuk tambahkan kandungan susu ibu.

Jika anak anda sedang menghadapi masalah demam kuning sahaja tidak dibenarkan.

Anda dinasihatkan supaya dapatkan pandangan pakar sebelum mengambil pink lady.

Ia bertujuan bagi mengelakkan ditiru formula dan dicetak rompak oleh org yang tidak bertanggungjawab.

TERHAD: Peluang miliki Mercedes Benz CLA Coupe
Dengan pembelian Happy Cream, anda berpeluang menyertai cabutan bertuah ini
Hanya RM 351.50 sahaja
Untuk pelaburan bermakna miliki aset mantap & bina personaliti menarik.
pink lady body perfection

TAWARAN EKSKLUSIF!!! FREEGIFT UNTUK ANDA

Set Kecantikan Edisi Terhad Pinklady X Belloxa

Temui penjagaan kulit terbaru, BELLOXA – PURPLE NIACINAMIDE PERILLA, penuh dengan niacinamide untuk kulit yang lembut, cerah dan sihat.

Dapatkan sampel Belloxa dengan pembelian Pinklady PL Capsule Supplement hari ini.

SEMENTARA STOCK MASIH ADA

Proses tempahan yang mudah & selamat
Kami menerima pembayaran secara online & kad debit/kredit.
Anda Takkan Rugi. Ini Jaminan Kami
100% Original Dari HQ
Kami merupakan wakil jualan sah untuk rangkaian produk Pinklady. Boleh semak terus no. pendaftaran dengan HQ. No. rujukan kami: #0000632
Ganti Barang Baru
Jika anda terima dalam keadaan rosak, pihak kami sedia gantikan dengan yang baru secara PERCUMA
Anda Takkan Keseorangan. Kami Guide Anda Hingga Berjaya
Kami berikan tips, bantuan & support selepas pembelian. Semua ini untuk memastikan anda berjaya mendapatkan hasil yang diimpikan.
Jaminan Wang Dipulangkan Jika Tidak Berkesan
Usah bimbang mendapatkan Pinklady Body Perfection dari kami kerana jika tidak menunjukkan sebarang perubahan sepanjang 60 hari, kami akan kembalikan wang anda.
Mereka sudah guna & rasai sendiri perubahannya. Anda bila lagi?
Usah biarkan impian anda sekadar terhenti sampai di sini sahaja.

Dengan sedikit usaha yang konsisten, anda berpeluang merasai macam mana diri dihargai & disanjung serta penghormatan selama ni sekadar impian semata-mata.

Untuk tempahan klik butang di bawah. Anda mampu realisasikan impian yang tertunda. Mulakan sekarang!

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan. Nama & gambar sebenar pengguna dirahsiakan untuk menjaga privasi

Borang Tempahan Pinklady Body Perfection
Isikan butiran penting tempahan di bawah ini

Billing details

Malaysia

Your order

Product Total
Pinklady Body Perfection  × 1 RM340.00
Subtotal RM340.00
Shipping
Total RM350.00
  • Pay securely using your online banking through toyyibPay.

Data peribadi anda akan digunakan untuk memproses tempahan anda dan menyokong pengalaman anda melalui laman ini. Dan untuk tujuan lain sepertimana yang diterangkan di dalam privacy policy.

JEMARIMAS

Dibangunkan oleh Nirmala Global Network (002757403-X), website ini menyediakan tips kecantikan, kesihatan & gaya hidup wanita zaman milenia. Turut menawarkan produk-produk berkualiti yang berkesan lagi selamat diguna pakai untuk menambah nilai personaliti pengguna.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...